Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Rozengracht 196
    1016 NK Amsterdam
  • 0204221600

Nordic New

Wij bestaan sinds 2000 en hebben een passie voor mooi Scandinavisch design  /strak/simpel design zonder onnodige details.

Vandaar onze primaire keuze voor Scandinavisch design deze kenmerkt zich door kwaliteit en duurzaamheid. Dit zit zowel in de gebruikte materialen als in de ontwerpen en het is niet trendgevoelig.

Onze collectie bevat zowel klassiekers ( Artek,Kay Bojesen) als ontwerpen van (Muuto,Kay Minus Tio, DHS, Asplund ed.) Wij proberen ook te selecteren op duurzaamheid en oog voor het milieu ( het meeste van de producten uit Scandinavië wordt ook daar geproduceerd).

Ook hebben wij relatief jonge scandinavisch design merken in huis waaronder: Hem, Skandinavisk,Nedre Foss, NorhernLighting en Frama.  

Ook hebben wij het merk Tom Dixon uit de UK in onze collectie, in ons optiek past dit merk uitstekend in het hierboven omschreven verhaal,en laat zich prima verhouden met Scandinavisch design.

Bij deze bent u van harte uitgenodigd voor een bezoek aan onze winkel/showroom te Amsterdam en onder ga het Scandinavisch design gevoel.


 

  NORDIC NEW


Rozengracht 196 

1016 NK Amsterdam

020-4221600


Dinsdag / Zaterdag 10.30 / 18.00
Zondag 12.00 / 17.00

Maandag gesloten.

info@nordicnew.com


Foto's van Nordic NewDeze woninginrichter in het kort

Online assortiment bekijken:

Ja

Showroom aanwezig:

Ja

Producten

  • Accessoires
  • Meubilair