sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Nieuwstraat 1
    6021 HP Budel
  • 0495491263

Atep Binnenhuisspecialisten

Wij zijn een echt familie bedrijf dat al 4 generaties lang is gespecialiseerd in de woninginrichting. Wij van ATEP binnenhuisspecialisten bieden u winkelgenot in een ongedwongen sfeer, zodat u rustig kunt genieten van de nieuwste trends op gebied van wonen. Onze deskundige medewerkers zullen u door middel van een ruim assortiment, met veel plezier helpen uw woonwensen te verwezenlijken.

De uiteindelijke stoffering zal door onze eigen mensen van het begin tot het einde worden verzorgd. Zo zijn wij in het bezit van een eigen gordijnen atelier, waarin niet alleen uw gordijnen maar ook vouw- en paneelgordijnen met zorg worden geconfectioneerd. Hierdoor leveren wij de beste service en kwaliteit, tegen de laagste prijs.

Maatwerk aan huis.
Nadat u uw keuze heeft gemaakt, krijgt u altijd een duidelijke prijsofferte. Zodra u besluit de order bij ons te plaatsen, komen wij altijd bij u thuis om in te meten en voor binnenhuisadvies. Kiest u voor ATEP binnenhuisspecialisten dan kiest u voor service en kwaliteit.Atep Binnenhuisspecialisten in het kort

Online assortiment bekijken:

Ja

Showroom aanwezig:

Ja

Producten

  • Gordijnen
  • Vloerbedekking
  • Zonwering