Home Made By Jolanda Datema


Verlengde Hereweg 48/54 9722 AE Groningen
050 525 2829 Klik om te bellen

Over Home Made By Jolanda Datema

Alles onder één dak voor jouw woninginrichting. Advies, ontwerp & realisatie van jouw interieur.

Het is onze passie om van jouw huis jouw thuis te maken. Van advies tot realisatie, ons team staat voor je klaar om je te ontzorgen bij de (her)inrichting van jouw woning.

Bij ons vind je alles onder één dak, van verf, behang, gordijnen, vloeren tot tapijt. Op deze manier kan jij alle elementen van jouw interieur perfect op elkaar afstemmen tot een mooi geheel. Tot een plek waar jij je thuis voelt. Onze stylistes zijn er voor jou, om je te helpen jouw stijl te vinden.

Om je volledig te ontzorgen komen onze vakspecialisten bij jouw langs om jouw droominterieur te realiseren. Van het leggen van de vloer, aanbrengen van behang, tot het monteren van buitenzonwering, wij draaien onze hand er niet voor om.

Ben je een echte klusser? Ook dan ben je bij ons op de juiste plek. De perfecte kleur verf of een uniek design behang vind je bij ons. Ook voor de stylist in jezelf kom je ogen te kort in onze gezellige woonwinkel. Onze meubels en woonaccessoires zijn pareltjes waarmee je jouw huis de finishing touch geeft.

Foto's

Home Made By Jolanda Datema in het kort

Producten

Accessoires
Gordijnen
Meubilair
Shutters
Verf
Verlichting
Vloerbedekking
Wandbekleding
Zonwering

Showroom aanwezig

Ja

Team

Onze locatie

Home Made By Jolanda Datema


Verlengde Hereweg 48/54 9722 AE Groningen
050 525 2829 Klik om te bellen