Nijhof


Minervaweg 3 3741 GR Baarn
0355486111 Klik om te bellen

20.000m2 met actuele woonproducten
Inspirerende presentaties en assortimenten
een La Place restaurant

Over Nijhof

Dit is wie wij zijn
In onze winkel ben je vrij om te gaan en staan waar je wil. En loop je van de woonaccessoires zo door naar de verf of de lampen. Of naar het La Place restaurant, zodat je na een (mid)dag woonshoppen even kunt relaxen.
Onze woonexperts begrijpen de dilemma’s waar je voor staat. Een grijze bank of toch gewaagd groen? En wat zijn eigenlijk de voordelen van een pvc-vloer? Kleine keuzes, grote vragen. Vragen die voor jou net zo belangrijk zijn als voor ons.
Daarom helpen we je. Altijd. Met een kleine gebruikstip van onze verkoopadviseur. Tot een groot plan van onze interieurstylist. Omdat jij bij ons op nummer 1 staat. En omdat jij en jouw woning uniek zijn.
En heb je twee linkerhanden? Dan komen we gewoon bij je over de vloer. Voor montage en installatie van een badkamer, lamp, deur of alarminstallatie. Zodat jij elke dag geniet van comfort en kwaliteit in jouw woning.
Want voor het ideale woongemak bestaat de ideale woonwinkel. Al zeven decennia. Woonwarenhuis Nijhof. In Baarn.

We zijn er voor jou
We zijn er voor woonliefhebbers van actuele woonproducten. Omdat voor hen vorm en kleur geen toeval is. Omdat voor hen materiaal, ambacht en functionaliteit ertoe doen. En omdat duurzaamheid meer dan een woord is.
We zijn er voor woonliefhebbers die gaan voor gemak en bereid zijn daarvoor te betalen. Daarom nemen wij het (denk)werk uit handen. In de winkel en bij mensen thuis.
En we zijn er voor woonliefhebbers die genieten van de winkelervaring. Die verrast, geraakt en vermaakt willen worden. En bij Nijhof zorgen we daarvoor.

De ideale woonwereld bestaat

Foto's

Nijhof in het kort

Producten

Badkamers
Barbecues
Bedden
Deuren
Gereedschap
Gordijnen
Keukens
Kookaccessoires
Meubilair
Serres
Shutters
Spa's
Tuinmeubels
Verf
Verlichting
Vloeren
Wandbekleding
Woonaccessoires
Zonwering

Showroom aanwezig

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Onze locatie

Nijhof


Minervaweg 3 3741 GR Baarn
0355486111 Klik om te bellen