Nordic New


Amethistweg 53 2665 NT Bleiswijk
0851303619 Klik om te bellen

Over Nordic New

Wij bestaan sinds 2000 en hebben een passie voor mooi Scandinavisch design  /strak/simpel design zonder onnodige details.

Vandaar onze primaire keuze voor Scandinavisch design deze kenmerkt zich door kwaliteit en duurzaamheid. Dit zit zowel in de gebruikte materialen als in de tijdloze ontwerpen.

Onze collectie bevat zowel klassiekers ( Louis Poulsen, Artek, Kay Bojesen) als moderne ontwerpen van (Muuto,Hay, Normann Copenhagen, Gubi, Vipp design, Asplund, Flos ed.) Wij proberen ook te selecteren op duurzaamheid en oog voor het milieu ( het meeste van de producten uit Scandinavië wordt ook daar geproduceerd).

Ook hebben wij relatief jonge scandinavisch design merken in huis waaronder: Friends & Founders, Lyfa verlichting, Skandinavisk, Nedre Foss, Norhern design, Tala verlichting en Frama.  

Ook hebben wij het merk Tom Dixon!! uit de UK in onze collectie, in ons optiek past dit merk uitstekend in het hierboven omschreven verhaal,en laat zich prima verhouden met Scandinavisch design.

Bij deze bent u van harte uitgenodigd voor een bezoek aan onze showroom, of online shop te Bleiswijk (Zuid Holland) en onder ga het Scandinavisch design gevoel.


  NORDIC NEW


Amethistweg 53

2665NT Bleiswijk Z-H

085-1303619


Ma t/m Vrijdag 10-18 uur
Zaterdag 10.00 / 17.00 én laatste Zondag v.d maand.

info@nordicnew.com

Foto's

Nordic New in het kort

Producten

Accessoires
Meubilair

Showroom aanwezig

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Onze locatie

Nordic New


Amethistweg 53 2665 NT Bleiswijk
0851303619 Klik om te bellen