Riske design & wonen


Veerweg 157 3351 HC Papendrecht
078-6150136 Klik om te bellen

Over Riske design & wonen

Riske design heeft zich gespecialiseerd in Italiaanse, Duitse, en Nederlandse ontwerpen, men werkt hier voornamelijk samen met het ontwerpbureau.

Riske Wonen is een woonwinkel met compleet assortiment zoals meubelen, slaapkamers, stoffering, verlichting van grotendeels Nederlandse en Italiaanse fabrikanten.

De cliënten van RISKE interieurontwerpbureau mogen een bijzondere begeleiding verwachten, zij krijgen een exclusief interieur dat geheel past bij hun eigen wensen en opvattingen en aangepast is aan het karakter van het huis en zijn bewoners, terwijl desgewenst ook in het huis zelf de nodige veranderingen kunnen worden aangebracht om het geheel te completeren.

Gert-Jan en Theo Riske met hun medewerkers leveren een totaalpakket: van ontwerp- of verbouwplan tot realisatie van een gedetailleerde inrichting.

Van het eerste advies tot de laatste levering, bij RISKE is alles in één huis onder gebracht


Wij verkopen oa. Artifort, Banzbord, Cassina, Cor,interlubke, Lintelloo, Metaform, Molteni, Montis, Pastoe, Rolf Benz, Ronald schmidt, Vitra.. Artemide,Classicon, flos..Creation baumann, Kendix, Ploeg, Desso, Parade, Mid, Sunway, Van Besouw, Luxaflex

Riske design & wonen in het kort

Producten

Accessoires
Gordijnen
Meubilair
Vloerbedekking
Wandbekleding
Zonwering

Showroom aanwezig

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Onze locatie

Riske design & wonen


Veerweg 157 3351 HC Papendrecht
078-6150136 Klik om te bellen