van Haaren Woninginrichting


IJsselstraat 4 5347 KG Oss
0412625113 Klik om te bellen

Over van Haaren Woninginrichting

Graag willen we u kennis laten maken met Van Haaren Woninginrichting. Ons bedrijf bestaat sinds 1976 en is gespecialiseerd in tapijt, vinyl, laminaat, karpetten, gordijnen en zonwering. Wij voeren merken als Parade, Bonaparte, Desso, Bewe, Ambiant, De Ploeg, Kobe, Chivazzo, Vriesco, Holland Haag en Luxaflex. Vanuit onze visie op huis en interieur hebben wij een inspirerende sfeer gecreëerd in onze unieke, 1500 m2 grote showroom.

Voorop staat bij ons een eerlijk advies, een vakkundige werkwijze en betrouwbare service. We denken in alle openheid met u mee over het vormgeven van uw ideeën. We combineren uw woonwensen en budget met onze deskundigheid tot een doordacht en vrijblijvend advies. Een advies dat helpt om van uw huis een thuis te maken. Een harmonieuze plek waar het goed wonen en lekker leven is.

Naast vakkennis op het gebied van zonwering, vloerbedekking en houten vloeren vindt u bij ons ook de benodigde kennis van zaken voor het kiezen van mooie gordijnstoffen. Ons team begeleidt u graag in uw keuze uit onze ruime sortering aan prachtige stoffen. Bovendien zijn we expert op het gebied van allerlei technische snufjes. Daardoor kan al onze raambekleding ook altijd bij u thuis geleverd en gehangen worden. Dat is de zekerheid van vakmanschap.

Foto's

van Haaren Woninginrichting in het kort

Producten

Accessoires
Gordijnen
Vloerbedekking
Zonwering

Showroom aanwezig

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Onze locatie

van Haaren Woninginrichting


IJsselstraat 4 5347 KG Oss
0412625113 Klik om te bellen