vliegengordijnenexpert


Binnendijk 5A 5705 CH Helmond

Over vliegengordijnenexpert

Iedereen vindt vliegen irritant met hun gezoem en gekriebel. Ze zijn ook nog eens vies, omdat ze veel bacteriën bij zich dragen. De allerbeste manier om ze buiten de deur te houden? Een vliegengordijn!

Met een vliegengordijn houd je vliegen en andere vliegende insecten – zoals wespen, hommels en bijen – eenvoudig en op diervriendelijke wijze buiten de deur. Wij hebben voor elke deur het perfecte vliegengordijn. Bijvoorbeeld voor je achterdeur, schuifpui, keukendeur, balkondeur of caravandeur. En dankzij onze uitgebreide collectie met verschillende soorten vliegengordijnen, hebben we ook voor elke interieurstijl iets wils. Zo kun je thuis of op de camping ongestoord genieten van zomerse dagen. Zonder vliegen!

vliegengordijnenexpert is een groothandel in vliegengordijnen sinds 1995
maar die ook levert aan particulieren via de showroom in Helmond
op binnendijk 5a tel 0492320819 website www.vliegengordijnenexpert.nl altijd leuke aanbiedingen.
niet de grootste maar wel de beste.we verkopen de bekende kattenstaart gordijnen tegen scherpe prijzen met gratis opbergtas ook hulzen vliegengordijnen in uni kleur of met een print in iedere maat leverbaar.dan hebben we ook de aluminium ketting gordijnen worden op maat gemaakt en zijn duurzaam en heel erg efficent.op alle vliegengordijnen geven wij 5 jaar garantie.alle vliegengordijnen worden bij ons in Helmond geproduceert en geassembleerd dus geen imitatie levertijd 1 a 2 dagen.

Foto's

uit voorraad aluminium ketting gordijnen

Producten

Gordijnen

Onze locatie

vliegengordijnenexpert


Binnendijk 5A 5705 CH Helmond