Woon ID woninginrichting en projectstoffering


Energieweg 8 6915 SB Lobith

Over Woon ID woninginrichting en projectstoffering

Thuis zijn is Uzelf prettig voelen in Uw eigen vertrouwde omgeving. Woon ID adviseert u graag hoe U materiaal, kleur en dessins kunt combineren, om zo van uw huis een thuis te maken.

NEE wij hebben niet alle merken. Wij hebben bewust gekozen voor een selectief gezelschap van leveranciers die de belofte van goede kwaliteit en service waar maken, met de daarbij behorende productgarantie.

NEE bij ons krijgt U geen 30% korting. De vrijblijvende offerte die wij uitbrengen is direct scherp, we staan toch niet op de markt?!

Bij Woon ID vind U werkelijk alles voor vloeren en ramen. Alles op het gebied van raamdecoratie, gordijnen, karpetten, tapijten, pvc, en laminaat. Voor de stijlvolle inrichting van uw woning, kantoor of bedrijfsgebouw, of U net begint met uw eerste woning of al op leeftijd bent, van ontwerp tot realisatie: bij Woon ID bent U aan het juiste adres.

Mocht U onze showroom niet kunnen bezoeken dan komen wij op afspraak overdag of ‘s avonds bij U langs met de gewenste collectie. U als klant kunt dan in uw eigen omgeving de collectie bekijken, zodat U geen twijfels meer hoeft te hebben of de uitgezochte kleur wel past bij Uw bestaande interieur.

Indien U kiest voor WOON ID, kiest U voor “kwaliteit, service en een betaalbare prijs”.

Foto's

Woon ID woninginrichting en projectstoffering in het kort

Producten

Gordijnen
Shutters
Vloerbedekking
Zonwering

Showroom aanwezig

Ja

Onze locatie

Woon ID woninginrichting en projectstoffering


Energieweg 8 6915 SB Lobith